Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

ΣΠΕΣΙΑΛ ΡΕΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

8 αυγά, 250 γραμμάρια ζάχαρη, 2 κούπες ηλιέλαιο, 2 κούπες αλεύρι φαρίνα, 2 κούπες ινδοκαρυδο, 1 μπεικιν, 2 βανίλιες, ξύσμα ενός λεμονιού!

Χτυπάμε την ζάχαρη με το λάδι!Προσθέτουμε τα αυγά,στην συνέχεια αλεύρι, μπεικιν, βανίλιες, σταματάμε το μίξερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μαριζ ρίχνοντας το ινδοκαρυδο! Τοποθετούμε σε ταψί 30cm βουτυρωμένο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμενο φούρνο για 30 λεπτα ανάλογα το φούρνο!

Δες και αυτό!
Συνταγή: μπακλαβαδάκια αμυγδάλου

ΣΙΡΟΠΙ: 500 γραμμάρια ζάχαρη, 500 ml νερό, 2 βανιλιες, ξύσμα και χυμό ενος λεμονιού!Βράσιμο να δέσει! Σιρόπιασμα καυτό γλυκό,ζεστό σιρόπι!

Tzeni Tsanaktsidou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Γλυκό του κουταλιού σταφύλι

Υλικά

2 κιλά σταφύλια σουλτανίνα
1 κιλό ζάχαρη
2 κουπες νερο
μισο ποτηρι του κρασιου ανθονερο
Χυμο απο μισο λεμονι
Αμυγδαλακια ασπρισμενα

Εκτελεση

Έβαλα το σταφύλι μαζί με το νερό και την ζάχαρη να βράσει και μόλις έδεσε το γλυκό έριξα το λεμονί, ανθόνερο και τα αμύγδαλα!! Αποστείρωσα τα βάζα και το έβαλα μέσα!!!

Δες και αυτό!
Κρέμα πατισερί !!  Για προσθήκη σε  πολλά γλυκά -τρώγεται και σκέτη !!!

Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.

Διαφήμιση