Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά

400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος

150 γρ. γάλα

200 γρ. γιαούρτι

250 γρ. μπισκότα digestive

100 γρ. βούτυρο

3 1/2 κ.σ. κακάο σε σκόνη

Εκτέλεση

Σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά βάζουμε να βράσει το γάλα. Όταν βράσει, αποσύρουμε από την φωτιά και το ρίχνουμε σε μπολ μαζί με την ψιλοκομμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με τη μαρίζ μέχρι να λιώσει η σοκολάτα, να ενσωματωθεί με το γάλα και να γίνει το μείγμα λείο. Κατόπιν προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε με μια μεγάλη κουτάλα.

Δες και αυτό!
Μηλόπιτα με κρέμα Γιαούρτι

Στο μούλτι θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Σε μπολ ανακατεύουμε καλά τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο και το κακάο, μέχρι το μείγμα να έχει την υφή υγρής άμμου. Στρώνουμε τα τριμμένα μπισκότα στον πάτο μιας στρογγυλής φόρμας πιέζοντας καλά με ένα κουτάλι. Από πάνω ρίχνουμε το μείγμα κουβερτούρας και γιαουρτιού. Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και σερβίρουμε κρύα.

Δες και αυτό!
Frozen yogurt (παγωμένο γιαούρτι)

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση